Овесот е најздрава намирница – Решава голем проблем

Овесот е најздрава намирница – Решава голем проблем

Овесот е многу здрава намирница, помага со своите витамини Б и Е и помага.

Ја одржува кожата здрава и сјајна, лечи акни и енземи, како и други кожни проблеми.

Ставете ги во блендер овесните снегулки и направете прав, па чувајте го во затворена кутија.

Ставете вода пред користење и истријте го лицето.

Ако имате проблем нанесете паста и оставете подолго.