Офарбајте јајца за Велигден без хемикалии – Само додадете го ова во водата, не ви треба боја

Офарбајте јајца за Велигден без хемикалии – Само додадете го ова во водата, не ви треба боја

Јајцата за Велигден се нешто кое секоја домаќинка го прави во својот дом, и секако секоја сака јајца кои нема да и испукаат и кои ќе бидат со силна боја.

Постои и природен начин да ги офарбате јајцата, без да користите боја во кесе од маркет.

Ако сакате зелена боја на вашите јајца за Велигден, ви треба во водата во која ги варите да ставите спанаќ.

Истиот ефект ќе се постигне и ако ставите коприва.

Колку повеќе спанаќ или коприва, толку посилна боја.

singlepost_text