Велигденски јајца полни со ружички – видео креација за весел Велигден

Велигденски јајца полни со ружички – видео креација за весел Велигден

За најкреативните велигденски јајца ви треба само лепак и фолија.Направете ружички од фолијата како што е прикажано на видеото, залепете ги на варените јајца со лепак и имате навистина нешто креативно и оригинално.

Се е прикажано во видеото:

Повеќе рецепти на Gotvi.mk:

Фарбање јајца со памук

Офарбајте јајца со весници

7 техники за фарбање јајца

Сакате совршено пржени јајца?

ВИДЕО: Дали досега погрешно сме ги пржеле јајцата?

ВИДЕО: Шест одлични готварски трикови

ВИДЕО: Готварски трик – како одеднаш да излупите 3 варени јајца

Ги чувате јајцата на вратата од фрижидерот?