Tag: Mac

Главни јадења

„Mac and Cheese“ како домашен специјалитет

Овој познат Американски специјалитет дома го приготви Бојана која имала гости и сакала да ги изненади. А, гостите биле големи љубители на италијански тестенини… 🙂 Рецепт за тестенини во песто сос тука Повеќе рецепти со тестенини прочитајте тука Звучи и изгледа одлично. Да го зготвиме 🙂