Tag: John

Повеќе

Која е омилената храна на Џон Њуман?

Џон Њуман, човекот кој ги освои срцата на Македонските фанови, вели дека ја сака храната и дека според него готвењето ги зближува луѓето и е одличен начин за социјализација, независно дали вие готвите за некого, или, пак, некој готви за вас. „Ја сакам Азиската храна… сакам да јадам бифтек со […]