Tag: Instagram

Uncategorized

ФОТО: Вака расте ананас – Јелена Ѓоковиќ направи бум на Инстаграм

Сопругата на најдобриот тенисер на светот Новак Ѓоковиќ, Јелена објави на Instagram фотографија од ананас со која предизвика огромна реакција и коментари. „Ананас 🙂 Вака расте… Штотуку научив уште една нова работа“, напиша Јелена под оваа фотографија: Pineapple 🌞 This is how it grows…. Just learned one new thing 🍍✅ A […]

Повеќе, Ресторани

Добра идеја – Фотографирајте храна на Instagram и бесплатно јадете каде сакате

Социјалните медиуми целосно ги променија нашите животи, а денес многу луѓе заработуваат пред сé благодарејќи на сопствената идеја и иницијативност на Facebook, YouTube, Twitter, Instagram… Еден од начините на заработка по пат на интернет е и промоција на одредени производи на социјалните медиуми, бидејќи дел од светските компании се подготвени […]