Tag: Goethe-Institut

Повеќе, Препораки

Ден на отворени врати во Гете-Институтот во Скопје

На 31.08.2019 година, во периодот помеѓу 10 и 15 часот, Гете-Институтот ќе го одржи традиционалниот Ден на отворени врати. Од Гете-Институт со задоволство ги покануваат да присуствуваат сите заинтересирани граѓани, за што најавуваат и богата програма која ќе биде заокружена со доделување на еден бесплатен курс за најсреќниот посетител. Доколку […]

Препораки

Ден на отворени врати во Гете-Институт Скопје

Денес, 01.09.2018 година, во периодот помеѓу 10 и 18 часот, Гете-Институтот со задоволство ве поканува на Ден на отворени врати. Од Гете-Институт најавуваат богата програма која ќе биде заокружена со доделување на еден бесплатен курс за најсреќниот посетител. Доколку се интересирате за германскиот јазик и за Германија, посетете го Денот […]