Tag: crvena

Повеќе

Офарбајте јајца со црвена зелка – Нешто поинакво овој Велигден

Офарбајте велигденски јајца со црвена зелка. Ви требаат јајца во количина по избор, црвена зелка, вода и оцет. Се вадат листови зелка колку што ќе процените дека е доволно за јајцата, во зависност од тоа колку силна боја сакате. Се варат јајцата во вода со оцет за да не пукнат, […]