Tag: 7г еспресо студио

Повеќе, Ресторани

Броз кафе или 7г еспресо студио – каде го пиете омиленото кафе?

Веќе два дена на Facebook се води сериозна полемика помеѓу „Броз кафе“ и „7г еспресо студио“. Темата е кој прави подобро кафе, колку видови кафе и каква машина користи и уште многу, многу други теми поврзани со кафе културата во овие и други скопски локали. Линк до оценката за 7г еспресо […]