Tag: 50

Препораки

За коски и зглобови – Намирница задолжителна за над 50 години

Јогуртот е намирница која особено треба да ја користат лица постари од 50 години. Тој е одличен извор на протеини, помага за слабеење, за коските и зглобовите со калциумот во себе. Жените над 50 и мажите над 70 редовно треба да пијат барем шолја на ден. Повеќе Готви.мк рецепти: Салата […]