Tag: 50 начини

Видео, Повеќе

ВИДЕО: 50 начини да декорирате јајца за Велигден

Се ближи Велигден, се вапцаат црвени јајца, и во други бои на вообичаен начин, а домаќинките наоѓаат и плус декоративни начини за најубави јајца за Велигден. Во ова видео има повеќе од 50 начини за декорирање јајца, па се надеваме некоја ќе ви помогне.   Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Велигденски јајца […]