Tag: 5

Препораки

Правило 5-5-5: Се подготвува за 5 минути а за 5 дена топи 5 килограми

Најдобар пример за моќта на природата се крие во едноставниот напиток и правило 5-5-5, со кој во првите 5 дена можете да се ослободите од т.н. лажни килограми.Трите броја пет се однесуваат на брзината на подготовка од 5 минути, третманот трае 5 дена и максимални можни резултати, симнување 5 килограми. […]