Tag: 19

Tips & Tricks

Намирници кои не смеат да се јадат по 19 часот – Многу дебелеат

Не се здрави, дебелеат и не се препорачуваат по 19 часот да се внесуваат во телтоо. Ова се неколку намирници кои треба да ги избегнуваме во овој период од денот, за диета и здравје.Не јадете лута храна која предизвикува надуеност и несоница. Не јадете ни тестенини кои најмногу дебелеат особено […]