Tag: ќелавост

Препораки

Аспирин од природата – помага против ќелавост, реума и стомачни проблеми

Брезата е навистина супериорна билка која помага при многу проблеми. Таа пред се помага запроблеми со паѓање на косата, па затоа и од неа се прават шампони.Брезата е корисна за стомачни проблеми, бидејќи со нејзиното светло стебло ги ублажува сите болки и тегоби. Има многу витамин Ц, есенцијални масла и […]