Tag: јаткасти

Препораки

Секогаш правете го ова со семките и јаткастите плодови – Се удвојуваат витамините

Јаткастите плодови и семките се совршени за секојдневната исхрана, но треба секогаш да ги ставаме во вода пред користење. На овој начин, нивните витамини и минерали се удвојуваат. Се задржуваат на нив, двојно се зголемуваат и стануваат поздрави. Сепак, внимавајте само со чиа. Таа мора да е во вода, но […]