Tag: јапонска техника

Препораки

Јапонска техника за висок притисок – Помогнете си со вода

Оваа техника доаѓа од Јапонија, ви треба само вода, а ќе се спасите од високиот крвен притисок. Станете и на празен желудник испијте 4 шолји млака вода од 160 милилитри, а пред тоа убаво измијте ги забите.Потоа не јадете и не пијте 45 минути, а по 45 минути нормално јадете […]