Tag: јадат

Повеќе

Отворен е ресторан во кој сите јадат голи – со месеци се чека за влез

 Поделен е на два дела, едниот е за нудисти и е забрането фотографирање, другиот за другите гости. Отворен е првиот гол ресторан во Лондон, а веќе 46.000 луѓе чекаат на ред да влезат во него. Во делот за нудисти има веганска храна, се јаде во мрак, со светлина од свеќи. […]