Tag: јаворов

Препораки

За енергија, болки и расположение – Зошто треба да се користи јаворов сируп

Јаворовиот сируп е здрав и корисен и има малку калории, помага за многу состојби. Има многу јаки антиоксиданси и помага не само за здравје, туку и за слабеење. Ќе ви го подобри квалитетот на кожата и косата, помага за енергија, помага за расположение. Помага и за дигестивниот тракт. Повеќе рецепти […]