Tag: штетна

Препораки

Намирницата  која ја јадеме со јајца е штетна – не мешајте го ова

Велат дека и здравите намирници се штетни ако не се комбинираат на вистинскиот начин.Постојат многу грешки кои ги правиме во секојдневието, а една од нив е мешањето на шунка со јајца. Имаат многу масти, протеини, холестерол во комбинација, и нема зошто да ги внесувате заедно зошто само си штетите на […]