Tag: шари

Повеќе

Офарбајте јајца со помош на хартија и тегла – Техника за најубави шари

Направете велигденски јајца со тегли и креп хартија. Ова е креативна и оригинална идеја.Потребни ви се тегли од по килограм, ракавици, креп хартија во разни бои, оцет и малку време и желба за работа. Веќе варените и врели јајца се замотуваат во креп хартија со различна боја, се натапкува хартијата […]