Tag: чоколадна бомба

Десерти

Видео рецепт: Чоколадна бомба – Десертот по кој полуде светот

Чоколадната бомба е десерт по кој полуде светот. Се обликува чоколадна топка, се прави прелив од карамел, се посипува со него и топката пука. Погледнете во видеото како да го направите овој прекрасен десерт. Чоколадната бомба е десерт по кој полуде светот. Се обликува чоколадна топка, се прави прелив од […]