Tag: чистач

Препораки

Чистач на телото од рано наутро – денот нека ви почнува вака

Овошјето е „чистач” на телото, се исфрлаат сите штетни состојки и се обезбедуваат витамини, влакна и минерали.Ако го јадете наутро, ќе си направите уште поголема услуга, па затоа се препорачува за појадок. Влакната често ни фалат во исхраната, помагаат за борба со дијабетес, за кардиоваскуларни болести и за слабеење. Наутро […]