Tag: чесовник

Повеќе

Ќе се менува времето – Дали сте психички подготвени?

Зимското сметање на времето годинава почнува на 30 октомври во 3 часот после полноќ. Стрелките на часовникот ќе треба да ги вратиме 1 час назад. Иако денот се уште трае до 19 часот, како што доаѓа зимата, така порано ќе се стемнува. Со зимското сметање на времето ќе спиеме еден […]