Tag: чајни колачи

Tips & Tricks

Вака правилно се чуваат чајните колачиња и бисквити

Кога и да спремате колачи, ако не се изедат или не сакате да готвите пак, ги замрзнувате, а ние ви нудиме совети околу замрзнувањето на суви и чајни колачиња. Тие не поднесуваат влага и веднаш им се менува текстурата и омекнуваат. Затоа, никогаш не се чуваат со крем колачите. Се […]