Tag: црновино

Препораки

Лук и црно вино – Моќен лек за цело тело

Направете моќен лек дома со лук и црно вино. Ви требаат 12 чешни лук и 500 милилитри црно вино со подобар квалитет. Се чистат чешните лук и се ставаат во стаклена тегла, па се полни со вино. Се остава затворена теглата на ладно и темно 2 недели, па се протресува […]