Tag: цевка

Tips & Tricks

Исчистете ги јагодите брзо и лесно без нервози

Има супер трикови кои многу ни користат во кујната, а ова е еден од нив и се однесува на едно од најубавите овошја на летото, јагодата. Земете цевка за сок и со неа од дното одете кон средината на јагодата, па зелениот лист на врвот сам ќе падне без да […]