Tag: хуманитарен

Повеќе

Голем предновогодишен хуманитарен базар со Бимилк во Веро Центар

На 23 декември со почеток во 12 часот во Веро Центарот во Скопје ќе се одржи завршниот настан во рамките на големиот проект „Собираме и ре-креираме со Бимилк“, кој во изминативе 3 месеци се реализираше во повеќе градинки низ Македонија. Настанот е од хуманитарен карактер и таму ќе бидат изложени […]

Повеќе, Препораки

Голем хуманитарен гурмански пикник во Скопје

Во недела, 5 јуни, со почеток од 12 часот во Градскиот парк во Скопје, зад споменикот Гоце Делчев, Советот на странските инвеститори при Стопанската комора Македонија организира голем хуманитарен пикник. „Светскиот пикник” се организира по повод 10 годишнината од постоењето на Советот, и со таа цел странските инвеститори во Македонија […]