Tag: хранење

Препораки

Симптоми кои покажуваат дека лошо се храните

Овие симптоми ви покажуваат дека лошо се храните. Тука е сувата и кршлива коса и нејзиниот лош квалитет, како и лоша состојба на усните, често крварење на забите или расипување поради недостаток на витамини. Тука се и наглото дебелеење и слабеење. Повеќе на Готви.мк: Чајот од шипка како лек БРЗО […]