Tag: фотелја

Tips & Tricks

Фотелјите и троседот ќе светнат дури и ако ги имате со години – Направете домашна евтина смеса

Сите кои имаат троседи, фотелји или некој друг мебел кој лесно се валка бидејќи е во светла боја, знаат колку е тешко чистењето на истите. Самата боја потемнува, се создаваат флеки и непријатен мирис, а сето ова е подлога за бактерии. Има лесен начин со кој може да се обидете да […]