Tag: фитнес активна зона

Препораки

Кавадарци доби ново место за дружење и рекреација – Донација од Пивара Скопје и компанијата Coca-Cola

Кавадарци минатата недела ја доби својата „Coca-Cola Активна зона“, а кавадарчани им се придружија на илјадниците граѓани што веќе уживаат во единаесетте атрактивни „Coca-Cola“ спортско-рекреативни зони отворени низ цела Македонија. Новото собирно место за кавадарчани од сите генерации е донација од компанијата „Coca-Cola“ и од Пивара Скопје, и е одлична […]