Tag: фарбаат

Повеќе

Овие намирници ги фарбаат забите – Внимавајте со нив

Постојат намирници кои ги фарбаат забите, а потоа тие жолтеат и тешко се чистат. Тука е виното кое знаеме дека ги фарба забите. Црното вино остава темни наслаги и штети на забите. Иако чајот е здрав напиток, сепак има една маана. Чајот ги фарба забите. Тука се и енергетските пијалоци […]