Tag: учи

Повеќе, Препораки

Научете да готвите со професионални готвачи

Здружението за социјални иновации „АРНО“ денес го промовираше почетокот на иницијативата „Часови за готвење“ која се спроведува во соработка со средното училиште за угостителство и туризам „Лазар Танев“ и реномирани готвачи. Иницијативата е наградена за социјално претприемништво – Social Impact Award. Во текот на месец мај, учесниците ќе имаат шанса […]