Tag: уринарни

Препораки

Природен лек за уринарни инфекции – Болката ќе ја снема

Инфекциите на уринарниот тракт се тешки и болни, а за нив лекувањето трае долго. Една од најважните работи за овој проблем е да се пие топла вода на половина час по една чаша. Така се исфрлаат бактериите низ мокрачата. Пијте сок од брусница кој уништува бактерии. Пијте и сокови со […]