Tag: три дена

Препораки

Тридневна чорба диета – Закрепнете го и прочистете го телото

Од време на време потребно е да го исчистиме цел организам за да функционира подобро и да ни се подобри здравствената состојба.Направете си сами тридневна диета и детоксикација на телото со чорба по избор. Ќе ви помогне за подобро функционирање на лимфниот систем, за белите дробови, цревата, бубрезите, кожата, за […]