Tag: точки

Видео, Повеќе

Јајца со точки готови во неколку чекори – едно видео, три идеи

Креативни и едноставни идеи како да ги офарбате јајцата за Велигден. Ова е нешто што може да го прави цело семејство како креативен проект и време кое ќе го поминете заедно. Ова се идеи за јајца со точки, цветови и со испрскана боја. Повеќе рецепти на Gotvi.mk: Фарбање јајца со памук […]