Tag: Тоска

Повеќе, Препораки, Ресторани

2 Евра за лежалка и чадор, 2,5 еспресо, 3 евра пиво – Еве ги цените на плажа во Грција

Читатели на Готви.мк кои летуваат во Грција ни испраќаат дел од тамошните цени, конкретно на плажата Тоска, оддалечена околу 10 минути со кола од градот Кавала: Влез на плажата (лежалка и чадор) 2 Евра Капучино                                  […]