Tag: ткаенина

Tips & Tricks

Вака најлесно ќе исчистите дамка од јајце – ви треба малку време и нема нервози

Ако направивте дамка од јајца не се грижете и нервирајте, лесно се вади. Најдобро од ткаенините ќе ја исчистите така што ќе ја измиете ткаенината во ладна, а не топла вода. Ако е  на тепих ставете ¾ вода со ¼ алкохол и истријте. Повеќе на Готви.мк: БРЗО И ЕВТИНО: Отстранете […]