Tag: тирк

Tips & Tricks

Како правилно се чува пармезан

Пармезанот е намирница со посебен вкус, а важно е како се чува за да трае подолго. Имено, се чува во проѕирна фолија, и тоа во две, убаво замотан да не се исуши и да не дојде во допир со бактерии.Вака е правилно.   Повеќе рецепти на Gotvi.mk: ШАРЕНА, БРЗА, ВКУСНА: Оваа […]