Tag: течна

Препораки

ТЕЧНА ДИЕТА: Новата диета по која полуде светот – топи сало на критичните зони

Наместо да се изгладнувате и да се мачите со тешки и скапи диети, ви нудиме здрава, лесна и течна диета која ќе ви помогне да бидете како топ модел за летото и да го симнете салото од критичните зони.Се што ви треба се неколку пијалоци кои се вкусни и евтини: […]