Tag: тепсии

Tips & Tricks

Сакала да ги фрли старите тепсии, но пробала да ги исчисти со оваа домашна смеса – сега изгледаат како нови

Поради постојано изложување на висока температура тавите и лонците ја губат бојата и обликот. Со време, поради постојано користење, тие изгледаат неупотребливо, па често ги фрламе. Сепак, дури и ако купите нови, по некое време ќе се случи истото. Затоа, пробајте да ги исчистите со оваа домашна смеса: Едноставно растворете […]