Tag: тегличка

Повеќе

Тегличка кокосово масло ставете си во бањата – Нема да ви треба повеќе фризер

Тегличка кокосово масло треба да има во сечија бања, а еве и зошто. Спречува косата да опаѓа, го забрзува растот и ја прави да не биде сува и кршлива. Измешајте кокосово масло со лимонов сок и ставете ја смесата на темето и врвовите. Потоа измијте и ќе забележите промена по […]