Tag: тегличе

Препораки

Секоја куќа треба да има тегличе кокосово масло – Помага за 1.000 состојби

Секој дом дома треба да има една тегла кокосово масло.Познато е по хранливата вредност, а можеби не знаете, но многу помага за цел спектар проблеми. Ја подобрува работата на срцето, помага за добра работа на мозокот, за јакнење на имунитетот. Се користи и за здрава кожа, коса и нокти, за […]