Tag: тврд

Tips & Tricks

Лебот кој не сте го изеле нема да се стврдне – Ставете еден зеленчук во кесето

Лебот кој ќе го купиме често знаеме да не го изедеме веднаш, а тој се стврднува и добива друг вкус. Ако сакате да ја сочувате свежината на лебот, има лесен трик. Во кесето каде го чувате ставете и мало парче целер кое ќе ја задржи свежината долго. Пробајте. Повеќе Готви.мк […]