Tag: сушени

Повеќе

Како се чува сушениот домат – Вака е правилно

Сушениот домат е посебен, има супер вкус и арома, а важно е како се чува. Се чува на ладно и мрачно место, заштитено од светлина и влага. Аббалажата во која се чува мора да биде од хартија. Повеќе Готви.мк рецепти: Салата со маслинки и кубети Цезар салата + 2 рецепта […]