Tag: сува кожа

Tips & Tricks

Сувата кожа од петите сама ќе падне – Направете домашна маска

Ако имате мака со суви и испукани пети, решението е во три состојки. Земете неколку таблети аспирин, изронети во прав, ставете малку лимонтус и вода. Се тријат стапалата, се ставаат во кесе и се ставаат чорапи. Пред да го направите пилингот, 20 минути држете ги нозете во топла вода. По […]