Tag: Струмица

Забава

ВИДЕО: Ќе имаме незаборавна вечер на Струмица опен фестивал

 „Ќе имаме незаборавна вечер“ – слушнете ја пораката на Жељко до струмичката и целата македонска публика пред неговиот настап во Струмица: Инаку, Струмица опен фестивал 2016 ќе се одржи од денес до 14 август. Како што информираа организаторите сите денови ќе бидат исполнети со 15 културни настани и 3 музички […]

Забава

Почнува Струмица опен фестивал – прво јубилејно издание

Струмица опен фестивал 2016 ќе се одржи од 6 до 14 август. Како што информираа организаторите, здружението „Културно-забавен живот“, сите денови ќе бидат исполнети со 15 културни настани и 3 музички вечери. Во музичкиот дел од фестивалот настапуваат Љубојна на 12 август, потоа групата Амадеус, Аца Лукас и Џамбо Агушев […]