Tag: Стопанска комора

Повеќе, Препораки

Голем хуманитарен гурмански пикник во Скопје

Во недела, 5 јуни, со почеток од 12 часот во Градскиот парк во Скопје, зад споменикот Гоце Делчев, Советот на странските инвеститори при Стопанската комора Македонија организира голем хуманитарен пикник. „Светскиот пикник” се организира по повод 10 годишнината од постоењето на Советот, и со таа цел странските инвеститори во Македонија […]