Tag: стеризилирање

Tips & Tricks

Подгответе ги теглите за зимница во микро – лесна постапка готова за 5 минути

Постои брз и лесен начин за стерилизирање тегли, а потребно е само да имате микро. Ова е модерен начин и се одвива вака: Околу 50 милилитри вода се ставаат во теглата која е претходно добро измиена и проверена да не е напукната некаде. Се загрева микрото на најсилно, па се […]