Tag: став

Видео, Препораки

Видео: Објавување на фотографии со храна на социјалните медиуми – Правилно или погрешно?

Дали е правилно или погрешно објавувањето на видеа и фотографии со храна на социјалните медиуми? Дали сме подобри и поразлични луѓе ако објавуваме вакви содржини или, пак, во време на економска криза тоа не треба да правиме? Еве го ставот на Бојан Кордалов, специјалист за нови медиуми и односи со […]

Повеќе

Стобиранка прво извлекување – Дали се случил некаков пропуст или се работи за среќа?

Не запираат одгласите на социјалните медиуми, како и на дел од порталите за првото извлекување на Стобиранка. Кампањата за наградната игра на Витаминка, која со недели ја слушаме, гледаме и читаме на многу медиуми предизвика одредени сомневања помеѓу учесниците во неа. Некој преброја – 10 награди припаднале во рацете на […]