Tag: ставање

Tips & Tricks

Сите ја правиме оваа грешка со магдоносот – еве кога треба да се стави при печење и пржење

Магдоносот е многу здрав, вкусен и ароматичен и се додава во речиси секое јадење. Магдоносот се вари и пече, но сепак вака многу ги губи лековитите својства и витамините, па затоа важно е да знаете дека треба секогаш во јадењата кои се печат или варат, да го додавате непосредно пред […]